Παιδικές τροφέςΣυνταγέςΣυνταγές Ζαχαροπλαστικής

Τιραμισού (Δεν ήταν τόσο καλό, πρέπει να δοκιμάσετε)

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή του τιραμισού (δεν ήταν τόσο καλό, πρέπει να το δοκιμάσετε);

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Γεια σε όλους ???? Βρήκα μια τόσο όμορφη και εύκολη συνταγή που αυτό το TIRAMISU καλωσορίζει όλους, είτε για καλεσμένους είτε για την ημέρα. Ήταν τόσο ελαφρύ που πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε. Αυτός που φάει θα το ξαναθέλει, εύχομαι υγεία εκ των προτέρων ????????

Το έφτιαξα στο μεγαλύτερο από το τετράγωνο πυρέξ μου, ήταν λίγο άδειο από τις άκρες, αλλά αν βάλετε τα μπισκότα λίγο μακριά, αυτό το άνοιγμα θα κλείσει.

  1. Ας ξεκινήσουμε με την κρέμα. Παίρνουμε όλα τα υλικά εκτός από το λαμπνέ σε μια βαθιά κατσαρόλα και τα ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα πριν τα βάλουμε στο μάτι της κουζίνας και τα βάζουμε στο μάτι της κουζίνας. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν υπάρχουν σβώλοι.
  2. Μαγειρέψτε μέχρι να πήξει, αλλά μην σταματήσετε να ανακατεύετε, αλλιώς θα κρατήσει τον πάτο και όταν αρχίσει να βγάζει φουσκάλες, το κατεβάζετε από την εστία και το αφήνετε στο πλάι για 10 λεπτά, όταν φύγει η αρχική θερμοκρασία, προσθέτετε το λαμπνέ. και ανακατεύουμε καλά.
  3. Στη συνέχεια αφήστε την κρέμα να κρυώσει. Εν τω μεταξύ, ετοιμάζω το μείγμα για να βρέξουν τις γατογλωσσίδες και βρέχω μία-μία τις γατόγλωσσες σε αυτό το μείγμα και τις τοποθετώ στο χρέος μου.
  4. Αφού στρώσετε μια στρώση απλώνετε πάνω τη μισή ζεστή κρέμα.
  5. Στη συνέχεια, ευρετηριάστε το δεύτερο στρώμα με τον ίδιο τρόπο με τα άλλα cattongues.
  6. Και απλώνουμε ομοιόμορφα την υπόλοιπη κρέμα από πάνω και τη βάζουμε στο ψυγείο. Μετά από ξεκούραση για 2-3 ώρες (που είναι η συμβουλή μου να περιμένεις ένα βράδυ, τότε είναι ακόμα πιο νόστιμο)
  7. Κοσκινίστε το κακάο ώστε να καλύψει όλες τις πλευρές. Να το χαίρεστε όλοι ????????????

Τιραμισού (Δεν ήταν τόσο καλό, πρέπει να το δοκιμάσετε) Συνταγή με φωτογραφία

Τιραμισού (Δεν ήταν τόσο καλό, πρέπει να δοκιμάσετε!!)
Τιραμισού (Δεν ήταν τόσο καλό, πρέπει να δοκιμάσετε!!)
Τιραμισού (Δεν ήταν τόσο καλό, πρέπει να δοκιμάσετε!!)
Τιραμισού (Δεν ήταν τόσο καλό, πρέπει να δοκιμάσετε!!)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button